zaterdag 11 mei 2013

Het vierde voorleesuurtje in de bib, Kai-MookKai-Mook.

Vorige week was het weer voorleesuurtje. Bloem kijkt daar echt naar uit. Ze houd dan ook echt van de bib. Ze kan er al goed haar weg vinden, zoekt graag nieuwe boeken op, en er zijn tegenwoordig ook tal van speel mogelijkheden.
Maar er was weer voorlees uurtje. AL vind ze het nog altijd wat lastig dat sommige kindjes er steeds tussendoor babbelen, ze gaat héél graag. Komt misschien ook omdat de lokatie erg leuk içs. Een soort open zolder boven een klein deeltje van de bib. Achteraf mogen ze met de kussens en knuffelbeesten stoeien :-)
Deze keer ging het over Kai-Mook. De beide bovenstaande prentboeken werden voorgelezen (ik kende ze nog niet). En ja, tegen dat we thuis waren had ze al een harde proging gedaan om uit te leggen dat ze zéker naar Plankendeal moet deze zomer, want ze wil zelf zien waar Kai-Mook nu precies woont :-)
Vorige zomer hebben we de Zoo van Antwerpen gedaan. Was ook leuk, maar is eigenlijk niet zo heel groot. Deze zomer Plankendeal maar. Want ja, Kai-Mook hadden we in Antwerpen net gemist, de groep olifanten was juist een weekje verhuist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten