vrijdag 15 maart 2013

De fijne motoriek oefenen op een vis :-)

Met dit art project hebben we weer verschillende technieken gecombineerd. De zee hebben we deze keer geverfd met behulp van een sponsje. Doppen in drie verschillende kleuren blauw/paars en dan "stempelen". Oppassen dat je niet gaat vegen, dan ben je het leuke effect kwijt. Bloem vind het leuk om te doen, en het gaat ook relatief snel :-)


Terwijl de zee lag te drogen hebben we beide een vis getekend  Omdat ik het belangrijk vind dat Bloem haar eigen creativiteit ontwikkelt teken ik hooguit voor. Laat haar verschillende andere voorbeelden zien (hier was het weer een idee van Pinterest) en vervolgens tekende ze zelf de linker vis. 

 De vis trokken we om met een gewone stift en we maakte veel schubben  Om de fijne motoriek te oefenen versierde we elke schub met een ander patroontje. Stippeltjes, lijntjes, golfjes, kruisjes...... Dan uitknippen en in de zee plakken.
De laatste foto heeft Bloem zelf gemaakt, ze wilde het graag eens uitproberen :-) Ze heeft op eigen initiatief ook nog een extra klein visje gemaakt, één vis alleen was beslist eenzaam :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten