donderdag 13 februari 2014

De volgende zes letters van ons Engelse alfabet.

John the Jaguar
Keith the Kangaroo
Lee the Lion
Michael the Monkey
Nicole the Nuthatch
Owen the Octopus


We zijn weer een paar letters verder met ons engelse alfabet. Bloem vind het nog steeds erg tof, we leren beide een berg engelse woorden bij. Hiervoor is dit programma echt goed.
Zeker deze links vind ze erg leuk. We leren daar de juiste uitspraak, nieuwe woorden (en vaak ook al woorden die ze al kende, dan is ze reuze trots dat ze het woord al wist) en er volgt ook altijd een simpel spelletje. Het spel op zich ligt zeker onder haar niveau maar om met de muis te leren werken zijn ze wel erg goed. Ik zie haar daarin ineens met sprongen vooruit gaan. Wat erg goed is want dan kunnen we binnenkort Bingel weer inzetten. Daar was ik mee gestopt omdat ze "vast" liep op het muis gebruik. Zolang er geen druk achter zit is er niks aan de hand. Is ze ook heus snel genoeg. Maar zodra dat er, zoals bij Bingel, een "klokje" bij komt durft ze niet meer. En daar ik zeker géén faalangst wil "kweken" laat ik haar de tijd om met tijdsdruk om te gaan. 

Met het alfabet zijn we al over de helft. Ben benieuwd wat er eigenlijk in het tweede deel van het programma gaat komen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten