donderdag 13 maart 2014

Voorjaarsvakantie....

Meestal werken we met vakantie en vrije dagen gewoon door. Gewoon omdat we heerlijk in het ritme zitten en we leren fijn vinden. Deze keer hebben we de vakantie wel aangehouden, want we hadden een vriendje van de zondagsschool te logeren. Deze kleine jongen spreekt Frans en zijn moedertaal (woont in de rand rond Brussel, vandaar het Frans)en zijn moedertaal is niet Nederlands :-) Maar hij wil het wel heel graag leren. Een weekje taalstage bij Bloem leek dus wel leuk.

Tegen het einde van de week had hij toch een berg nieuwe woorden opgestoken, al hebben we ook veel Engels geleerd, want die taal wil hij ook leren. Was grappig ze samen bezig te zien.
Buiten het leren hebben we er vooral een hele fijne vakantie van gemaakt met veel uitstapjes. Veel mensen van onze gemeente bezocht. Met enkele van hen (die ook kinderen hebben) weg geweest naar het bos en de kinderboerderij. Wezen wandelen met Jip. Samen geknutseld en getekend, en vooral veel plezier gemaakt samen; het was voor herhaling vatbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten