maandag 1 augustus 2016

CD-Tolletje

Ondertussen hebben we eenbeetje vakantie gehouden, is de grootste broer getrouwd, waren we een paar dagen in het noorden van Nederland en werd er vooral ook veel buiten gespeeld met de buurkinderen. 
Sinds vorige week doen we echter ook weer een "light" programma in de ochtend. Beetje wiskunde, (te lang zonder doet te veel vergeten, dat is een lange vakantie mij niet waard, daarbij zijn de buurmeisjes vaak ook weg naar de opvang, zo erg vind ze de lessen dus echt niet;-), veel Engels (doet ze super graag en voor het officieel volgende leerjaar wil ik een stapje "hoger" met haar.)
Beetje biologie, wat taal ( begrijpend lezen, gewoon lezen en voorlezen) en verder alle onderwerpen die we dagelijks tegen komen. We zijn al weer een beetje verder met onze nature study etc.
Maar vandaag was het weer eens een knutsel klus.

Ik heb via YouTube een  abonnement op het kanaal van Arvind Gupta. Een Indiër die van "rommel" speelgoed maakt. Hij heeft echt hele leuke dingen staan. Voor komend leerjaar wil ik verschillende van zijn filmpjes gebruiken met Bloem.

Vandaag een hele simpele, maar met een leuk resultaat. Een tolletje van een oude CD en een grote knikker. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten