maandag 14 april 2014

Paar daagjes Duitsland.

De papa moest voor zijn werk naar Duitsland. Toevallig was het niet te ver weg van familie van ons en zo hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om een bezoekje af te leggen. Het was in het zuiden van Duitsland beduidend warmer dan hier bij ons. T-shirtjes weer!
Onze familie woont twee staten van de velden en bossen vandaan. Een heerlijkheid voor Bloem die gek is op wandelen. Dat hebben we dus ook veelvuldig gedaan. Rond het dorpje zijn drie bronnen en die hebben we alle drie bezocht. Bij één hebben we een koffie picknick gehouden, bij de andere twee heeft Bloem vooral met een emmer aan een touw gespeeld. Meer dan dat heeft ze echt niet nodig om zich een paar uur te amuseren :-)
We luisterden ook naar alle vogels, maakte mooie foto's van alle vlinders die we tegen kwamen, zagen herten lopen, een heleboel verschillende kevers. Bloemen plukken voor in een vaasje én ze fotograferen. Ofwel, we hebben genoten. We maakten ook een korte uitstap naar Karlsruhe, met de trein, ook een belevenis :-) Gingen een ijsje eten, en deden een paar experimentjes.
De tijd ging veel te snel en Bloem heeft bij haar papa bedongen dat we de volgende keer als hij op zakenreis moet, weer mee gaan :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten