maandag 19 mei 2014

Pietje Puk en het grote geheim.Pietje Puk en het grote geheim

Bloem heeft weer een nieuw "luisterboek". Deze keer gewoon vanaf You Tube. Ik wilde het filmpje er hier opzetten, maar "hij wil niet" :-) Vandaar gewoon de link naar You Tube. Het is het boek "Pietje Puk en het grote geheim. Ik heb het "geluid" van het filmpje eraf gehaald op MP3 formaat. Nu staat hij op haar kleine MP3tje en kon ze naar het boek luisteren in de auto terwijl we afgelopen zaterdag richting Antwerpen reden. Is zo grappig, zit ze af en toe ineens te schateren, of "mam, moet je horen wat Pietje nu weer zegt". Ze heeft er echt van genoten, denk dat ze hem al een keer of vier geluisterd heeft (Bloem houdt van herhaling als ze echt ergens van geniet :-)
In het vervolg is het in elk geval opletten in de Kringloopwinkel voor de boeken van Pietje Puk. Ze vind ze echt super leuk. (en ook voor de papa en mama is dat jeugdsentiment, wij lazen die boekjes vroeger ook :-)
Van dezelfde persoon heeft op zijn You Tube account nog een aantal leuke "ouderwetse" verhalen staan. Zeker de moeite om eens te kijken. Ik heb nu ontdekt hoe alleen de MP3 eraf te halen, makkelijk voor onderweg, of gewoon even voor een rustig uurtje tussendoor. Bloem geniet daar echt van.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten