donderdag 31 januari 2013

Technopolis.

Half januari een thuisonderwijs uitje gehad in Technopolis. We waren met een niet zo heel grote groep met kinderen tussen de 1 en 14. Het leuke is dat ze "ondanks" de verschillende leeftijden juist heel leuk konden samen spelen. We waren met Bloem is september ook al in Technopolis geweest dus ze "kende" de weg. Wist precies wat ze ook alweer leuk vond en nog eens wilde herontdekken met alle nieuwe vriendjes. Met één meisje had ze echt een hele hechte klik, leuk om te zien. Hebben bij het eten dan ook maar adressen uitgewisseld, dit krijgt zeker een vervolg. Het was het eerste uitje met een groep thuisonderwijzers, maar denkelijk niet het laatste :-)
Bij Technopolis was het jammer dat de water afdeling afgesloten was. Dat was vorige keer echt de topper. Nog een keertje terug gaan zal er dus wel inzitten. Een van de leukste dingen was deze keer het hardlopen!! Echt waar, een hele groep van de kinderen heeft op dat kleine stukje heel wat meters afgelegd. Zoals echt sprinters zo hard mogelijk lopen en dan tegen het stootkussen knallen. :-)
In de namiddag waren alle scholen die op uitje waren weg en hadden we de kleuter afdeling geheel voor onszelf. Het was nog moeilijk om de kinderen tegen sluitingstijd mee naar buiten te krijgen zo waren ze verdiept in hun spel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten